hacker4ever
Haideti La Noi Pe Forum Aici Puteti Gasi: Programe hack, Yahoo Booter,Jocuri Pentru Pc-u Dumneavoastra, Muzica, Windowsuri Pentru Pc-u Dumneavoastra, Programe Pentru Pc Incluzandule Si Pe Cele De Securitate....Si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacker4ever | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKER4EVER

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
hacker4ever / »‡«*Jocuri Pc»‡« / Neighbours From Hell  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Luy^smoke^
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 245



Producător: Jowood
Distribuitor: JoWood
Platformă: PC
Gen: Strategy
Data lansării: 22-Sep-2003

Te spioneaza cand pleci din casa sau cand iti inviti prietena inauntru. Bat cu obiecte in pereti atunci cand organizezi noaptea o petrecere. Vin la tine sa imprumute diverse lucruri gospodaresti pe care apoi uita sa le dea inapoi. Se cearta sau dau televizorul ori muzica la maxim exact cand ai cea mai mare nevoie de odihna. Cum in mijlocul lor traim, uneori fara sa realizam, timp de aproximativ o treime din viata, nu este de mirare ca si acest aspect a ajuns sa constituie tema principala a unui joc. Pioneri in acest domeniu sunt cei de la JoWooD cu Neighbours From Hell.

Neighbours From Hell nu este inedit doar din prisma subiectului pe care il trateaza, ci si datorita stilului de joc. Pe parcursul a 14 misiuni (episoade) grupate in trei sezoane, va trebui, in rolul lui Woody, sa ii faci viata cat mai amara vecinului, prin comiterea a tot felul de farse, folosindu-te de neatentia lui si de obiectele sale din apartament. Spunem episoade, deoarece tot jocul, inclusiv cele trei tutoriale, este prezentat din perspectiva unui spectacol TV de comedie. Fiecare episod incepe cu o mica prezentare insotita de aclamatiile spectatorilor, aclamatii care se aud si de fiecare data cand Woody face o farsa reusita. Ambianta TV este intarita si de muzica jazz care, din cauza ca are doar o singura tema, poate deveni suparatoare mai ales cand trebuie sa repeti un nivel.      Cu toate ca sunt putine episoade, jocul dureaza cel putin trei-patru ore. In primul rand, exista o limita de timp. In al doilea rand, poti trece la urmatoarele episoade doar daca ai atins ratingul minim cerut de nivelul curent. Cu fiecare pozna facuta, nivelul de audienta creste cateva procente, insa creste si indicatorul de suparare al proprietarului care descreste in timp pana la valoarea zero. Insa, daca veti face o farsa in timpul in care acest indicator are valori diferite de zero, atunci veti primi puncte bonus de rating. Astfel, pentru a termina un nivel cu rating de 100%, va fi nevoie sa invatati traseul pe care il urmeaza vecinul, pentru a pregati farsele intr-o anumita ordine din care puteti obtine bonus maxim.
Link:


_______________________________________



pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la